Altervita - Praktijk voor Medische Psychologie en Neuropsychologie

de praktijk is wegens vakantie GESLOTEN tot en met vrijdag 17 augustus

Nieuwsberichten


20 juli 2018

De praktijk is wegens vakantie GESLOTEN tot en met vrijdag 17 augustus.

1 juli 2018 Wijziging openingstijden

Vanaf 1 september as. kent de praktijk nieuwe openingstijden. U kunt voortaan terecht op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur.

23 mei 2018 Altervita AVG-proof

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De praktijk heeft de nodige stappen ondernomen om de bescherming van persoonsgegevens comform de wet te borgen. Zie ook de Privacy Policy op de website.

1 januari 2018

Door deelname aan het professionalsnetwerk Stichting 1nP wordt de zorg binnen de praktijk vanaf heden vergoed door uw zorgverzekeraar. Hierbij geldt dat eerst uw eigen risico wordt aangesproken. Stichting 1nP zorgt voor de facturatie en declaratie.

15 september 2017 Opening aan de Griftdijk

Per 1 oktober as. opent Altervita een eigen praktijklocatie aan de Griftdijk 19 te Nijmegen. Er wordt nog hard gewerkt aan de inrichting van de praktijk.

U kunt zich wel al aanmelden.

6 oktober 2016 Alumnilezing kortdurende behandeling

Als alumnus van het RadboudCSW woonde ik een lezing bij over kortdurend behandelen. Hierbij stond het vergroten van de effectiviteit en de efficiëntie van psychologische behandelingen -met zo min mogelijk tijd en middelen zo veel mogelijk bereiken- centraal. 

1 oktober 2016 Altervita op de sociale kaart van Gevolgenmodel.nl

De praktijk is vanaf nu op de sociale kaart te vinden voor professionals die het zogenaamde gevolgenmodel gebruiken. 

Het gevolgenmodel is een van de modellen die gebruikt worden bij de diagnostiek van patiënten met somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Behandelaren kunnen via deze sociale kaart collega's zoeken om een patiënt te verwijzen of collega’s om mee te overleggen. Ook patiënten met SOLK kunnen op zoek zijn naar een behandelaar die getraind is in het gevolgenmodel.